Smör
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Här lär du dig att göra ditt eget smör och får tips om en rad ovanliga sätt att använda det. Syrat, brynt och klarat smör har sin funktion i köket i både maträtter och bakverk. Boken innehåller ett 70-tal recept samt fakta om smör och intervjuer med några av Sveriges smörhantverkare. Författaren är matbloggare
Av: Johan Hedberg
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 4 vol. (335 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P27843
Utförlig titel: Smör
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Natur & Kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13728-8, 91-27-13728-7 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789127137288
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Natur & Kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13728-8, 91-27-13728-7 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P27843