Gå till huvudinnehåll

Stefanos Italia

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

En kokbok med recept på italienska rätter, skriven av Operakällarens kökschef Stefano Catenacci. Boken inleds med anitpasti, följt av fisk, pasta, soppor, kött, sidorätter och desserter. Genomgående framhävs vikten av bra och fräscha råvaror. Recepten är enkla och pedagogiska. Journalisten Jan Nilsson har bidragit med fördjupande texter om den italienska matkulturen. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Av: Stefano Catenacci

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 7 vol. (576 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P25966

Utförlig titel: Stefanos Italia

Förlaga: Kopierad från: Ny, utök. uppl. Stockholm : Bearded Lady, 2013. ISBN 978-91-86623-36-4, 91-86623-36-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014

Förlagans ISBN: 9789186623364

Klassifikation: Qcabd-i/P

Anmärkning: Kopierad från: Ny, utök. uppl. Stockholm : Bearded Lady, 2013. ISBN 978-91-86623-36-4, 91-86623-36-2 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P25966