Stefanos Italia
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En kokbok med recept på italienska rätter, skriven av Operakällarens kökschef Stefano Catenacci. Boken inleds med anitpasti, följt av fisk, pasta, soppor, kött, sidorätter och desserter. Genomgående framhävs vikten av bra och fräscha råvaror. Recepten är enkla och pedagogiska. Journalisten Jan Nilsson har bidragit med fördjupande texter om den italienska matkulturen. Den tryckta boken är rikt illustrerad
Av: Stefano Catenacci
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 7 vol. (576 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P25966
Utförlig titel: Stefanos Italia
Förlaga: Kopierad från: Ny, utök. uppl. Stockholm : Bearded Lady, 2013. ISBN 978-91-86623-36-4, 91-86623-36-2 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9789186623364
Klassifikation: Qcabd-i/P
Anmärkning: Kopierad från: Ny, utök. uppl. Stockholm : Bearded Lady, 2013. ISBN 978-91-86623-36-4, 91-86623-36-2 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P25966