Gå till huvudinnehåll

Makrobiotisk matlagning

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Makrobiotiken kommer från Japan och utgår från en helhetssyn på själ och kropp baserad på tusenårig österländsk kunskap. Efter en teoretisk inledning ges recept på allt från rätter av säd, som är basen, till delikata rätter. Även specialiteter som tofu och tempeh - sojabönsprodukt - finns med. Ingen renodlad vegetarisk kokbok - även fisk finns med. Kräver viss varukännedom. Saknar register, men innehåller lästips. Inläst ur Zinderman, 1985

Av: Eva Johansson

Inläsare: Anna Döbling

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 52 min.

Utförlig titel: Makrobiotisk matlagning

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006

Klassifikation: Qcab, Qcab/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985

Filstorlek: 81 MB

Medienummer: C64962