Makrobiotisk matlagning
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Makrobiotiken kommer från Japan och utgår från en helhetssyn på själ och kropp baserad på tusenårig österländsk kunskap. Efter en teoretisk inledning ges recept på allt från rätter av säd, som är basen, till delikata rätter. Även specialiteter som tofu och tempeh - sojabönsprodukt - finns med. Ingen renodlad vegetarisk kokbok - även fisk finns med. Kräver viss varukännedom. Saknar register, men innehåller lästips. Inläst ur Zinderman, 1985
Av: Eva Johansson
Inläsare: Anna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 52 min.
Utförlig titel: Makrobiotisk matlagning
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006
Klassifikation: Qcab, Qcab/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985
Filstorlek: 81 MB
Medienummer: C64962