Gå till huvudinnehåll

Kemi & biologi i maten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Faktabok som vill stimulera samverkan mellan kemi, biologi och hemkunskap. I boken finns enkla försök eller experiment som kan utföras i ett kök. Försöken belyser kemiska principer, samtidigt som de ger information om hur livsmedlen beter sig. För varje försök presenteras den teori som behövs som grund. Förlaga: NoK, 2001

Av: Bo Furugren

Inläsare: David Zetterstad

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 35 min.

Utförlig titel: Kemi & biologi i maten

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och kultur, 2001. ISBN 91-27-75245-3, 978-91-27-75245-0 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Förlagans ISBN: 9127752453

Klassifikation: Uce, Uce/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och kultur, 2001. ISBN 91-27-75245-3, 978-91-27-75245-0 (genererat) Boken ingår i serien: Fördjupning från Natur och kultur

Filstorlek: 138 MB

Medienummer: C77766