Kemi & biologi i maten
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Faktabok som vill stimulera samverkan mellan kemi, biologi och hemkunskap. I boken finns enkla försök eller experiment som kan utföras i ett kök. Försöken belyser kemiska principer, samtidigt som de ger information om hur livsmedlen beter sig. För varje försök presenteras den teori som behövs som grund. Förlaga: NoK, 2001
Av: Bo Furugren
Inläsare: David Zetterstad
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 35 min.
Utförlig titel: Kemi & biologi i maten
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och kultur, 2001. ISBN 91-27-75245-3, 978-91-27-75245-0 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9127752453
Klassifikation: Uce, Uce/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och kultur, 2001. ISBN 91-27-75245-3, 978-91-27-75245-0 (genererat) Boken ingår i serien: Fördjupning från Natur och kultur
Filstorlek: 138 MB
Medienummer: C77766