Idrottsnutrition
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Boken ger en forskningsmässig bas för idrottsnutritionen och en logisk grund för aktuella kostråd till idrottare. Det handlar om att lära sig att förstå hur mat och dryck kan påverka prestationsförmåga, träningsprocess och återhämtning efter fysisk aktivitet. Maten spelar en avgörande roll för idrottares prestationer - näringsämnena påverkar varje process i kroppen som är involverad i energiproduktion och återhämtning efter träning
Av: Asker Jeukendrup, Michael Gleeson
Inläsare: Jens Jacobson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 37 tim., 9 min.
Utförlig titel: Idrottsnutrition
Orginaltitel: Sport nutrition
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : SISU, 2007. ISBN 91-85433-27-6, 978-91-85433-27-8 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2012
Förlagans ISBN: 9185433276
Klassifikation: Vcc, Rb, Vcc/TC, Rb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : SISU, 2007. ISBN 91-85433-27-6, 978-91-85433-27-8 (genererat) S. 354-371 i boken: Referenser
Filstorlek: 514 MB
Medienummer: CA04773
Översättare: Marie Broholmer