Ost & vin
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Recept bestående av olika variationer på osträtter eller tillbehör. Ostbricka på nytt sätt, smårätter med ost, ost i mat och olika soppor med ostsmörgås. Ostar från halländska Kvibille ingår i samtliga ostrecept. Till varje rätt ges förslag på passande vin. Tillverkning av ost respektive vin beskrivs översiktligt. Förlaga: Harlequin, 2009
Av: Torbjörn Berner
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (284 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P22531
Utförlig titel: Ost & vin
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Harlequin, 2009. ISBN 978-91-640-6354-0, 91-640-6354-2 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789164063540
Klassifikation: Qcaae/P, Qcaf/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Harlequin, 2009. ISBN 978-91-640-6354-0, 91-640-6354-2 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P22531