Gå till huvudinnehåll

Ost & vin

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Recept bestående av olika variationer på osträtter eller tillbehör. Ostbricka på nytt sätt, smårätter med ost, ost i mat och olika soppor med ostsmörgås. Ostar från halländska Kvibille ingår i samtliga ostrecept. Till varje rätt ges förslag på passande vin. Tillverkning av ost respektive vin beskrivs översiktligt. Förlaga: Harlequin, 2009

Av: Torbjörn Berner

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (284 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P22531

Utförlig titel: Ost & vin

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Harlequin, 2009. ISBN 978-91-640-6354-0, 91-640-6354-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011

Förlagans ISBN: 9789164063540

Klassifikation: Qcaae/P, Qcaf/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Harlequin, 2009. ISBN 978-91-640-6354-0, 91-640-6354-2 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P22531