Gå till huvudinnehåll

Baka glutenfritt med Ulrika

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Cirka 50 recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd, pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor. Författaren är kostrådgivare som skrivit över 20 hälsokokböcker

Av: Ulrika Davidsson

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (160 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P31721

Utförlig titel: Baka glutenfritt med Ulrika

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-524-0

Utgivare: Malmö: MTM, 2020

Förlagans ISBN: 9789174245240

Klassifikation: Qcae/P, Qcabb/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-524-0 Fullskrift

Medienummer: P31721