Baka glutenfritt med Ulrika
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
Cirka 50 recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd, pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor. Författaren är kostrådgivare som skrivit över 20 hälsokokböcker
Av: Ulrika Davidsson
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (160 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P31721
Utförlig titel: Baka glutenfritt med Ulrika
Utgivare: Malmö: MTM, 2020
Förlagans ISBN: 9789174245240
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-524-0 Fullskrift
Medienummer: P31721