Vin & gastronomi
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En heltäckande bok om konsten att kombinera vin och mat efter vinets egenskaper. Recept, praktiska tips och handfasta råd. Förf., kock, sommelier, vinskribent och auktoritet i konsten att kombinera mat och vin, undervisar bl.a. vid Restauranghögskolan i Grythyttan. Inläst ur Millhouse, 2001
Av: Michel Jamais
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 13 tim., 9 min.
Utförlig titel: Vin & gastronomi
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2004
Klassifikation: Qcaf, Qcaa, Qcaf/TC, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001
Filstorlek: 273 MB
Medienummer: C31926