Gå till huvudinnehåll

Vin & gastronomi

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En heltäckande bok om konsten att kombinera vin och mat efter vinets egenskaper. Recept, praktiska tips och handfasta råd. Förf., kock, sommelier, vinskribent och auktoritet i konsten att kombinera mat och vin, undervisar bl.a. vid Restauranghögskolan i Grythyttan. Inläst ur Millhouse, 2001

Av: Michel Jamais

Inläsare: Örjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 13 tim., 9 min.

Utförlig titel: Vin & gastronomi

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2004

Klassifikation: Qcaf, Qcaa, Qcaf/TC, Qcaa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001

Filstorlek: 273 MB

Medienummer: C31926