Långkok
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
J.L., kock och matskribent, har sammanställt ett antal recept på rätter där matlagning får och ska ta tid. Han vill uppmuntra till mer långdragen matlagning utan stress. Långkok har tolkats i vid bemärkelse - här finns inte bara grytor utan även soppor, stekar och lådor som tillagts i sakta mak. Själva tillagningen kräver inte så lång tid, medan rätten puttrar på spisen kan man passa på att göra andra saker. Förlaga: Bonnier, 2007
Av: Jens Linder
Inläsare: Kristina Bäckman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 54 min.
Utförlig titel: Långkok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2007. ISBN 978-91-0-011209-7, 91-0-011209-7 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Förlagans ISBN: 9789100112097
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2007. ISBN 978-91-0-011209-7, 91-0-011209-7 (genererat)
Filstorlek: 61 MB
Medienummer: C83417