Gå till huvudinnehåll

Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

För den som inte kan tugga eller svälja normalt kan konsistensen på födan vara helt avgörande för om måltiden ska bli njutbar eller en skräckupplevelse. Här presenteras 250 recept, indelade i fyra olika kostkonsistenser. Förf., dietist, tar även upp orsaker till tugg- och sväljsvårigheter, dysfagi. För personer med tugg- och sväljsvårigheter, samt personal inom sjukvård och hemtjänst

Av: Elisabeth Øverby

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 24 min.

Utförlig titel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter

Förlaga: Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003

Klassifikation: Qcabb, Vmb, Qcabb/TC, Vmb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993

Filstorlek: 175 MB

Medienummer: C22489