Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
För den som inte kan tugga eller svälja normalt kan konsistensen på födan vara helt avgörande för om måltiden ska bli njutbar eller en skräckupplevelse. Här presenteras 250 recept, indelade i fyra olika kostkonsistenser. Förf., dietist, tar även upp orsaker till tugg- och sväljsvårigheter, dysfagi. För personer med tugg- och sväljsvårigheter, samt personal inom sjukvård och hemtjänst
Av: Elisabeth Øverby
Inläsare: Helena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 24 min.
Utförlig titel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter
Förlaga: Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Klassifikation: Qcabb, Vmb, Qcabb/TC, Vmb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993
Filstorlek: 175 MB
Medienummer: C22489