Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att göra rätt val och bli en stjärna i köket
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Jessie Sommarström blev Årets kock 2022 och vill med den här boken ge unga kockar möjlighet att laga god mat som är snäll mot naturen. Recepten syftar till att minska köttkonsumtion, äta efter årstid och minska matsvinnet. Förutom recept bjuder hon på en gedigen genomgång av redskap och tillagningsmetoder. Dessutom ger hon tips på hur man tar hand om rester och vilka råvaror som går att frysa in. Foton och illustrationer kompletterar texten. Passar kockar från 9–12 år.
Av: Jessie Sommarström
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 49 min. ; cirka 126 sidor
Utförlig titel: Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att göra rätt val och bli en stjärna i köket
Förlaga: Anpassad från: Bromma : Opal, 2023. ISBN 9789172265684
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024
Förlagans ISBN: 9789172265684
Klassifikation: Qcaa,u, 641.5
Anmärkning: Anpassad från: Bromma : Opal, 2023. ISBN 9789172265684
Filstorlek: 86 MB
Medienummer: CA67248