Mat & bak med matberedare
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kokbok, utgiven av KF:s (Kooperativa förbundets) provkök, som testat alla matberedare, som säljs i Sverige 1990. Först om förekommande termer, därefter ca 300 recept på rätter, vilkas tillagning underlättas med matberedarens hjälp: soppor, grönsaks-, kött- och fiskrätter, pajer, pastor, såser, efterrätter, drycker, godis, bär- och frukträtter, bakning. Brödrecepten baseras på 4-5 dl vätska
Av: Ragnhild Nergård, Kerstin Englund, Barbro Törnbom
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 9 min.
Utförlig titel: Mat & bak med matberedare
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1990
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992 Inläst ur: Stockholm : R&S, 1990
Filstorlek: 149 MB
Medienummer: C61295