Gå till huvudinnehåll

Baka gott utan gluten!

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

Glutenfria recept på allt från bröd, kakor och bullar till pasta, pizza och pajer. I inledningen finns en kort förklaring om vad gluten är och vad glutenfritt innebär samt en faktadel med ingrediensförteckning och goda råd inför bakningen. Recepten är uppdelade i avsnitten bröd, fikabröd och mat. De är tydliga och utförliga med ingrediensförteckningar. Boken är illustrerad. Receptöversikt i början av boken och receptregister i slutet.

Av: Jessica Frej, Maria Blohm

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 volymer (215 sidor)

Medienummer: P33869

Utförlig titel: Baka gott utan gluten!

Förlaga: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan förlag, 2022. ISBN 9789180373951

Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2023

Förlagans ISBN: 9789180373951

Klassifikation: 641.5639311, Qcae, Qcabb

Anmärkning: Innehåller valda recept ur författarnas tidigare böcker samt nyskrivet material. Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan förlag, 2022. ISBN 9789180373951

Medienummer: P33869

Layout: Dubbelsidig

Ämnesord