Rössners kokbok
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Enkel och innehållsrik kokbok utan näringsvärdesberäkningar och utan pekpinnar med många recept på lättlagad och i grunden smal mat. S.R., professor vid Överviktsenheten på Huddinge sjukhus, ger exempel på hur man med enkla medel kan sänka fettintaget och ändå äta mycket gott. Recepten är indelade i 13 olika grupper: soppor, sallader, pastarätter, kött, festmenyer etc. Inläst ur Bromberg, 2000
Av: Stephan Rössner
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim.
Utförlig titel: Rössners kokbok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 2000
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 2000
Filstorlek: 105 MB
Medienummer: C14789