Gå till huvudinnehåll

Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Förr kunde det hända att en kypare på restaurang saltade notan - medvetet räknade fel till kundens nackdel. Nuförtiden är det inte notan utan maten det handlar om. Bokens författare menar att korgfusket i dag är satt i system, han granskar dolda tillsatser och råvarufusk på allt från caféer till tjusiga restauranger. Boken innehåller också en ingrediensguide på hundra uppslagsord med tillsatser som ingår i alla upptänkliga maträtter

Av: Mats-Eric Nilsson

Inläsare: Christer, ModinChrister Modin

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 13 tim., 10 min.

Utförlig titel: Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog

Orginaltitel: Saltad nota

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013

Förlagans ISBN: 9789170377358

Klassifikation: Qca, Pmbb, Qmb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)"

Medienummer: CA10739