Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förr kunde det hända att en kypare på restaurang saltade notan - medvetet räknade fel till kundens nackdel. Nuförtiden är det inte notan utan maten det handlar om. Bokens författare menar att korgfusket i dag är satt i system, han granskar dolda tillsatser och råvarufusk på allt från caféer till tjusiga restauranger. Boken innehåller också en ingrediensguide på hundra uppslagsord med tillsatser som ingår i alla upptänkliga maträtter
Av: Mats-Eric Nilsson
Inläsare: Christer, ModinChrister Modin
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 13 tim., 10 min.
Utförlig titel: Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Orginaltitel: Saltad nota
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013
Förlagans ISBN: 9789170377358
Klassifikation: Qca, Pmbb, Qmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)"
Medienummer: CA10739