Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Vartannat kapitel är författat av kocken Jan Boris-Möller och vartannat av fysikern H-U.B. Ibland hänvisar de till varandra. Boris-Möller skriver bl.a. om smak, doft, kryddor, frysning, näring, medan Bengtsson berättar om värmeledning, mikrovågsugnar, strålning m.m. Avslutningsvis tips och recept. Inläst ur Boström, 1998
Av: Hans-Uno Bengtsson, Jan Boris-Möller
Inläsare: Timothy Gibran
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 12 tim., 6 min.
Utförlig titel: Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Lund : Boström, 1998
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qca, Ucc, Qca/TC, Ucc/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999 Inläst ur: 2. uppl. Lund : Boström, 1998
Filstorlek: 251 MB
Medienummer: C19615