En kocks resa : [sökandet efter den perfekta måltiden]
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf., kökschef på trendkrogen Les Halles i New York och känd efter boken Kitchen confidential, är på jakt efter den bästa maten och den perfekta måltiden. Han gör strandhugg och nedslag i Kambodja, Baskien, Vietnam, San Francisco, Portugal, Sankt Petersburg, Marocko, Tokyo, Mexico, England, Skottland och på franska atlantkusten. Det har blivit en resa med många spektakulära inslag och ofta extrema matupplevelser. Förlaga: Prisma, 2007
Av: Anthony Bourdain
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 9 min.
Utförlig titel: En kocks resa : [sökandet efter den perfekta måltiden]
Orginaltitel: A cook's tour
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2007. ISBN 978-91-518-4786-3, 91-518-4786-8 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2010
Förlagans ISBN: 9789151847863
Klassifikation: Gz Bourdain, Anthony, Lz Bourdain, Anthony, Qca, Gz Bourdain, Anthony/TC, Lz Bourdain, Anthony/TC, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2007. ISBN 978-91-518-4786-3, 91-518-4786-8 (genererat)
Filstorlek: 231 MB
Medienummer: C97134
Översättare: Claes Carlsson