Gå till huvudinnehåll

Kinesisk mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Recept uppdelade på följande rubriker: soppor, fisk och skaldjur, kyckling- och ankrätter, kötträtter, ris, nudlar och knyten, grönsaksrätter, efterrätter. Rätterna kommer från det kinesiska kökets fyra huvudområden: Kanton, Shanghai, Sichuan och Peking

Av: Caroline Ellwood

Inläsare: Silja Danielsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim. 49 min.

Utförlig titel: Kinesisk mat

Orginaltitel: Chinese cooking

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-oea, Qcabd-oea/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985 Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984 Boken ingår i serien: Lätt och läckert

Filstorlek: 59 MB

Medienummer: C60246

Översättare: Marie-Louise Telegin