Kinesisk mat
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Recept uppdelade på följande rubriker: soppor, fisk och skaldjur, kyckling- och ankrätter, kötträtter, ris, nudlar och knyten, grönsaksrätter, efterrätter. Rätterna kommer från det kinesiska kökets fyra huvudområden: Kanton, Shanghai, Sichuan och Peking
Av: Caroline Ellwood
Inläsare: Silja Danielsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim. 49 min.
Utförlig titel: Kinesisk mat
Orginaltitel: Chinese cooking
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-oea, Qcabd-oea/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985 Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984 Boken ingår i serien: Lätt och läckert
Filstorlek: 59 MB
Medienummer: C60246
Översättare: Marie-Louise Telegin