På legimus.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer om kakor
Jag Accepterar
  1. Använda Legimus
  2. Appen Legimus
  3. Läsa
  4. Våra medier
  5. Vanliga frågor
  6. Lästips
    1. Topplista talböcker
    2. Nya böcker
    3. Böcker från olika decennier
    4. Blandade tipslistor
    5. Bokklubbar
    6. Böcker med betyg
    7. Inlästa boktips
    8. Böcker på andra språk
    9. Biografier
    10. Norska långserier
    11. Deckare
    12. Faktaböcker
    13. Klassiker
    14. Leva med läsnedsättning
    15. Noveller
    16. Poesi
    17. Romaner
    18. SF och Fantasy
    19. Skräck
    20. Unga vuxna
  7. För bibliotek
  8. Student
  9. Barn och unga
  10. Lättläst
  11. Andra språk
  12. Om webbplatsen
  13. Mina sidor
Sökfilter
Start för innehåll

Sommarpratare 13/8

Paul Svensson

Paul Svensson, född 1974, är en svensk TV-kock, krögare och kokboksförfattare. Han har arbetat på flera olika restauranger i Sverige, bland annat BonPauls Svensson Lloc och Fredsgatan 12.

År 2003 kom han på femte plats i tävlingen Bocuse d'Or (världsmästerskap för kockar). Numera driver han bland annat musierestaurangen på Fotografiska museet där fokus ligger på grönsakerna.

I både Grilla vego och Den nya husmanskosten är det grönsakerna som är i fokus.

 

  1. Grilla vego (2016)

    Omslagsbild för Grilla vego

    Av: Svensson, Paul

    Grilla vego Talbok med text Talbok med text

    En kokbok helt inriktad på vegetariska rätter som passar att grilla. Här får du tips på hur du grillar grönsaker på bästa sätt: ska det vara grillkol, briketter eller indirekt grill? Efter det inledande metodavsnittet följer recept som är indelade efter tillfälle. Här finns till exempel snabbgrillat, slowgrillat, pizzakväll och picknick. Boken avslutas med recept på tillbehör, kryddblandningar och såser som passar bra till grillade grönsaker

    Klicka för att sätta betyg på Grilla vego.
    Lägg till i:
  2. Den nya husmanskosten (2015)

    Omslagsbild för Den nya husmanskosten

    Av: Svensson, Paul

    Den nya husmanskosten Talbok med text Talbok med text

    I Den nya husmanskosten låter kocken Paul Svensson grönsakerna spela huvudrollen. Resterna från den ena dagens måltid blir basen till nästa dags middag. På så vis skapas ett hållbart kök. Modernt, klimatsmart och gott! Boken inleds med fakta om hur man väljer rätt råvaror, och hur man kan planera sin matlagning för att undvika svinn. Recepten är indelade enligt teman: kålmat, dillmat, pepparrotsmat, söndagsstek, äggmat, potatismat och lökmat

    Klicka för att sätta betyg på Den nya husmanskosten.
    Lägg till i:
Nyckelord: Fakta, Matlagning

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Besökarnas kommentarer

Inga kommentarer lämnade

Telefontider idag

Svarstjänsten

08:30-12:00Tel 08-580 02 710E-post: info@mtm.se

Punktskrifts- och prenumerationsservice

09:00-12:0008-580 02 720E-post: punktskrift@mtm.se
Senast ändrad: 2018-08-14 | Legimus